Einarstun - hytte til låns

NHF Innlandets hytte, Einarstun, ligger nydelig til langs Osensjøens vestside i Østerdalen og er en tilgjengelig hytte med åtte soverom og sengeplasser til 23 personer. Det er mulig å leie Einarstun hele året.
11. august 2015
Bilde av Einarstun

I tillegg til gode overnattingsmuligheter (barneseng/sprinkelseng finnes også), har Einarstun romslige rom, der alt ligger på ett plan. Rundt finnes det idylliske områder, som innbyr til ulike aktiviteter sommer som vinter. Ned til Osensjøen er det opparbeidet sti. Einarstun er fullt møblert, også med kjøkkenredskap og dekketøy, dyner og puter. Hytta har strøm og innlagt vann.

Differensierte priser for medlemmer av NHF.

Ønsker du å leie Einarstun, eller vil ha mer informasjon, ta kontakt med regionkontoret: tlf 61 10 83 10, eller e-post nhf.innlandet@nhf.no.

Klikk her for å laste ned informasjonsbrosjyren om Einarstun.
Flere nyheter Flere artikler