Flere artikler
 • Einarstun - hytte til låns
  11. august 2015
  NHF Innlandets hytte, Einarstun, ligger nydelig til langs Osensjøens vestside i Østerdalen og er en tilgjengelig hytte med åtte soverom og sengeplasser til 23 personer. Det er mulig å leie Einarstun hele året.
 • Du har krav på et tilgjengelig valglokale!
  13. august 2015
  Til høsten er det klart for Stortingsvalget 2017.  Kommunene plikter å tilby tilgjengelige stemmelokaler. NHF Innlandet har sendt henvendelse til alle kommunene i Innlandet, hvor vi minner om kommunenes plikt til å tilby tilgjengelige stemmelokaler.
 • Har du opplevd diskriminering? Send klage!
  16. februar 2015
  Klagestrømmen til Likestillings- og diskrimineringsombudet viser at funksjonshemmede opplever diskriminering. Med enda flere klager kan vi vise at vi trenger et sterkere diskrimineringsvern.
 • LARS VinterCamp på Golsfjellet
  13. februar 2018
  Alpinkjøring med SitSki

  I vinterlige omgivelser ved Oset Høyfjellshotell på Golsfjellet gjennomføre Landsforeningen for ryggmargsskadde en fartsfylt familiecamp for medlemmer, pårørende, samarbeidspartnere og andre. De fire hovedaktivitetene var isbanekjøring med bil, snøscooterkjøring, alpinkjøring med Sit-Ski og langrennspigging.
 • Ny organisasjonskonsulent i Norges Handikapforbund Innlandet
  24. januar 2018
  26 år gamle Jørgen Wien fra Raufoss tiltrådte 15. januar som ny organisasjonskonsulent ved Norges Handikapforbunds regionkontor på Innlandet. Det betyr at teamet på Innlandet er fulltallig igjen, etter at regionkontorleder Jorun Granberg har styrt skuta alene i noen måneder. 
 • Testpersoner søkes
  08. august 2017

   Norsk forskningslaboratorium for universell utforming på NTNU Gjøvik søker testpersoner

   

 • Hjelpemiddelordningen er truet: Ikke flytt den til kommunene
  30. august 2016
  Vi har en god modell for hjelpemiddelformidling i Norge. Denne er nå truet fordi statens ansvar for å finansiere hjelpemidlene kan bli overført til kommunene. 
 • Delta på spørreundersøkelse
  22. august 2016
  Si din mening angående informasjon om tilgjengelighet/universell utforming på nettsider til reiselivet i Norge